OM OSS

HeJ!

Jag är Rich Tella, grundaren av Tellafoto!

Jag har brunnit för filmproduktion så länge jag kan minnas och under de senaste nio åren har jag haft turen att kunna omvandla den passionen till en framgångsrik karriär. Som filmskapare har jag alltid dragits till kraften av storytelling, och det finns inget som riktigt matchar känslan av att se en historia komma till liv på skärmen.

På Tellafoto har jag haft förmånen att arbeta med fantastiska kunder genom åren, från små startups till stora företag. Jag har alltid varit engagerad i att leverera det allra bästa inom videoproduktion, och mitt team och jag arbetar outtröttligt för att se till att vi överträffar våra kunders förväntningar varje gång.

Som grundare av Tellafoto tar jag en hands-on approach till varje projekt vi tar på oss, från det inledande konceptet till den slutliga klippet. Jag är involverad i varje aspekt av produktionsprocessen och jag letar alltid efter nya och innovativa sätt att få våra kunders berättelser att komma till liv.

När jag inte arbetar kan du vanligtvis hitta mig utforska de senaste trenderna och teknologierna inom videoproduktion. Jag är alltid på jakt efter nya sätt att pusha gränserna och skapa något unikt och speciellt.

Så oavsett om du vill skapa en varumärkesvideo, en social mediekampanj eller en dokumentär, är jag här för att hjälpa till. På Tellafoto handlar allt om att berätta historier, och vi ser fram emot att hjälpa dig att berätta din.