OM OSS

RICH TELLA

Jag är Rich Tella, grundaren av Tellafoto!

Jag har brunnit för filmproduktion så länge jag kan minnas och under de senaste nio åren har jag haft turen att kunna omvandla den passionen till en framgångsrik karriär. Som filmskapare har jag alltid dragits till kraften av storytelling, och det finns inget som riktigt matchar känslan av att se en historia komma till liv på skärmen.

På Tellafoto har jag haft förmånen att arbeta med fantastiska kunder genom åren, från små startups till stora företag. Jag har alltid varit engagerad i att leverera det allra bästa inom videoproduktion, och mitt team och jag arbetar outtröttligt för att se till att vi överträffar våra kunders förväntningar varje gång.

Som grundare av Tellafoto tar jag en hands-on approach till varje projekt vi tar på oss, från det inledande konceptet till den slutliga klippet. Jag är involverad i varje aspekt av produktionsprocessen och jag letar alltid efter nya och innovativa sätt att få våra kunders berättelser att komma till liv.

När jag inte arbetar kan du vanligtvis hitta mig utforska de senaste trenderna och teknologierna inom videoproduktion. Jag är alltid på jakt efter nya sätt att pusha gränserna och skapa något unikt och speciellt.

Så oavsett om du vill skapa en varumärkesvideo, en social mediekampanj eller en dokumentär, är jag här för att hjälpa till. På Tellafoto handlar allt om att berätta historier, och vi ser fram emot att hjälpa dig att berätta din.

mikael peltola

Mikael Peltola är en talangfull videograf som har fått betydande erfarenhet av att arbeta för Tellafoto, en framstående fotografi- och videografibyrå. Under åren har Mikael fångat otaliga ögonblick och producerat högkvalitativa videor för olika kunder, inklusive individer, företag och organisationer.

Mikaels resa som videograf började med en passion för att fånga ögonblick och berätta historier genom linsen på en kamera. Han följde sin dröm genom att studera filmproduktion och finslipa sina färdigheter inom cinematografi. Efter avslutade studier fick Mikael jobb på Tellafoto, där han sedan har trivts.

På Tellafoto har Mikael haft möjlighet att arbeta med olika projekt, som sträcker sig från företagsvideor och reklamfilmer till bröllop och musikvideor. Han har fått rykte om sig att kunna skapa fantastiska visuella effekter som inte bara fångar ögonblicket utan också berättar en övertygande historia.

En av sakerna som gör Mikael framstående som videograf är hans uppmärksamhet på detaljer. Han tar sig tid att förstå sina kunders behov, och han arbetar outtröttligt för att se till att han fångar varje viktig ögonblick. Mikaels arbete speglar hans passion för sitt yrke, och hans engagemang för sina kunder har gett honom en lojal följarskara.

Sammanfattningsvis är Mikael Peltola en skicklig och erfaren videograf som har bevisat sig om och om igen på Tellafoto. Hans engagemang för sina kunder och hans yrke har satt honom på en högre nivå i den konkurrensutsatta världen av videografi, och han fortsätter att inspirera andra med sitt arbete.

Låt oss prata vidare